VIPDAG Werken aan een Optimaal LinkedIn profiel

Hoe word je zichtbaar op social media? Wat is je strategie en wat past bij jou?

Er zijn verschillde platforms en waar kies je nu voor? Ik heb bewust gekozen voor LinkedIn. Ik kom daar eenvoudig in contact met mijn doelgroep en door alle kennis die ik inmiddels heb opgedaan is mijn profiel zo opgezet dat het zijn werk voor mij doet.

Dit stuk heb ik zelf ervaren en daarnaast vond ik het zichtbar zijn maar ongemakkelijk en kon ik uren zitten dubben over een post. Ook daar ben ik mij in gaan verdiepen en heb ik voor mezelf een fijne strategie uitgerolt, waardoor ik op een natuurlijke manier in contact kom met mijn doelgroep en klanten aantrek via LinkedIn.

Onlangs werkte ik samen met een startende coach, ik deelde haar mijn strategie en nog binnen een week verkocht ze via LinkedIn haar grootste programma.

Ik heb al mijn ervaring in een Vipdag gestopt waarbij ik je aan de hand ga nemen, Dus we gaan geen A-4tjes volschrijven, nee we gaan meteen aan de slag. Ik loods je er in een dag doorheen.

Je ontvangt van mij wat huiswerk in de week voor de Vipdag en tijdens de Vipdag een werkboek met een actielijst en voorbeelden.

 

Eline is voor mij altijd de ‘go-to-person’ als het gaat om strategisch advies en praktische stappen. Ik vind LinkedIN een geweldig leuk platform en wist er theoretisch gezien al vrij veel van. Maar Eline helpt mij iedere keer opnieuw concrete stappen nemen. Zo vertelde ze me hoe ik het beste mijn doelgroep kon gaan benaderen. Ik volg, connect en reageer nu. Daar kwamen al snel leads uit voort. Dit is zo gaaf en empowering!
Beatrice Boots

Business Coach, BeatriceBoots

 Ik worstelde al een tijdje met het goed en strak neerzetten van mijn LinkedIn profiel. Je kent dat misschien wel; er geen tijd voor nemen en ook niet helemaal precies weten wat en hoe je dat dan aanpakt.

Tijdens de VIPdag heeft Eline ons helemaal meegenomen in de vele mogelijkheden die LinkedIn biedt. Het  fijne was dat we tegelijkertijd ook heel praktisch aan de slag zijn gegaan.

Aan de hand van een handig werkboekje en met de uitleg die Eline gaf heb ik mijn profiel direct helemaal kunnen bijwerken.  Ik heb veel van deze dag opgestoken en nieuwe inzichten gekregen, eigenlijk teveel om zo even op te noemen.

André Strijker

Coach, Stoeten en Partners

Vipdag werk aan een optimaal LinkedIn profiel

Wat houdt het concreet in?

 

  • 9 uur start van de dag.
  • We starten gezamelijk om 9 uur in het programma Zoom. We werken met een kleine groep ondernemers. Max 5.
  • Van 9 tm 10:30 vertel ik je de belangrijkste punten en lopen we samen stapsgewijs door de instellingen heen.
  • Van 10:30 tm 13:00 uur, heb je de tijd om zelf verder te werken. Je ontvangt van mij een werkboek waarmee je zelf verder kan. Alle punten zijn besproken en ik ben bereikbaar voor vragen.
  • Om 13:00 uur treffen we weer in de zoom
  • Van 13:00- 14:00 uur vertel ik wat meer over content strategie en mijn strategische plan hoe ik LinkedIn gebruik
  • Van 14:00 tm 17:00 uur is er tijd om zelf verder te werken. Aan het uitbreiden van je contacten en het schrijven van een post.
  • Om 17:00 uur bespreken we de post en evalueren we de dag.

We zijn tijdens de LinkedIn VIP-dag in een vogelvlucht door LinkedIn heen gegaan en dat was voldoende om alle ins & outs te weten te komen. Super fijn om een dag volledig gefocust aan m’n profiel te werken. Aan het einde van de dag beloond met een Zeer Deskundig ster op mijn dashboard :-). We hebben de volgende VIP-dag alweer ingepland. Eline legt alles super duidelijk uit en het scheelt zoveel tijd dat je je niet zelf overal in hoeft te verdiepen. Eén dag inplannen en de basis staat, I love it!

Kim van Dam

Business Coach

Na de Vipdag, is jouw LinkedIn profiel een magneet.

Weet je hoe je je doelgroep kan benaderen.

Schrijf je in een handomdraai een post op een manier die bij jou past

Ben jij erbij?

De eerst volgende VIPDAG LinkedIn vindt plaats op dinsdag 22 september 2020

Investering 179,- Euro.