Heb je als bedrijf een website nodig? Daar zijn de meningen over verdeeld. De één start zijn bedrijf niet voordat de website af is en de ander komt er maar niet aan toe om de website in de lucht te krijgen.

Als je dan voor een website gaat, moet je website dan tot in perfectie vormgegeven zijn of gaat het puur om de informatie? Volstaan stockfoto’s in plaats van unieke foto’s van een fotograaf? Het zijn vraagstukken die bij mij allemaal voorbij zijn gekomen. 

DE KEUZE VOOR EEN WEBSITE

Ik heb ervaren dat ik best zonder een website kan want mijn bedrijf draait immers al een jaar goed zonder. Maar wanneer je een online bedrijf runt, is online zichtbaarheid essentieel.

Je trekt aan wat je uitstraalt en door de juiste opdrachtgevers aan te trekken, krijg je de meest inspirerende samenwerkingen. En dat is waar ik voor ga.

Oké de kogel was door de kerk, er moest een website komen…. 

Dus belde ik in mijn drukste maand van het jaar in een opwelling mijn vriendin Safia van StudioSaf en ik vroeg of ze tijd had om mij te helpen met mijn ideeën voor een website en het ontwerp van een huisstijl.

SAMENWERKEN

 

We maakten een belafspraak en kwamen al snel tot een plan. Voordat we het wisten gingen we van start. Door samen te werken en anderen te betrekken kwam ik in een flow van versterkte energie en leek alles ineens vanzelf te gaan.

Zo schudde ik ook de teksten voor mijn website uit mijn mouw, die door Wanda van tot in perfectie zijn geredigeerd. 

RICHTING IN MIJN BEDRIJF

Uiteindelijk heeft het werken aan mijn eigen website nog meer gebracht. Door het opschrijven van wat ik doe, wat ik kan en waar ik voor sta, weet ik nog beter wat ik wil met mijn bedrijf.

Ik loop over van ideeën en bruis van de energie. Al dit positiefs wil ik graag overbrengen en inzetten voor andere ondernemers.

Heb je als ondernemer het gevoel dat je kopje onder gaat door de hoeveelheid werk? Ben jij niet blij met je website of hoe alles georganiseerd is in jouw onderneming, ik haal met een frisse blik de bezem er doorheen. Dit kan op basis van business support of coaching.

Ik praat graag persoonlijk met je verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


GROETEN VAN,