BUSINESS SUPPORT

Voor als alles je te veel is geworden en je daardoor steken laat vallen. Laten we samen kijken waar ik je kan verlichten.

WERK UIT HANDEN GEVEN

Bij het runnen van een onderneming komt meer kijken dan alleen jouw core business. De financiële administratie heb je wellicht al uitbesteed.

Hoge werkdruk bij alles zelf doen

Veel ondernemers blijven alle ballen hoog houden en werken onder hoge druk waardoor de groei stagneert en kansen blijven liggen. En eigenlijk kom je ook niet meer tot je recht in wat je nou echt leuk vindt en waar jij goed in bent.

Ontlast jezelf met een virtual professional

Probeer dit moment voor te zijn door samen te werken met een virtual professional. Als virtual professional haal ik de knelpunten naar boven en bespreken we samen wat je uit handen wil geven.

 

SPARRINGPARTNER OP NIVEAU

Naast het uit handen geven van wellicht het schrijven en plaatsen van je wekelijkse blog, denk ik ook mee op ondernemersniveau op strategisch en marketing technisch vlak.

Drie uur per week kan al een wereld van verschil maken

De investering hoeft niet groot te zijn. Met 4 uur per week, kan het al als een wereld van verschil voelen en kunnen we met 1 contact moment in de week echt onze handen uit de mouwen steken en vooruitgang boeken in jouw bedrijf.

Pakketten en uurprijs

Ik bied verschillende pakketten aan, door met een pakket te werken hebben we beide een duidelijke richtlijn, qua uren en budget. Maar ook losse uren zijn te boeken. Klik op de button en lees verder wat er mogelijk is. 

 

 “IK HEB KENNIS VAN ZOVEEL HANDIGE PROGRAMMA’S EN TOOLS WAARMEE WE Hoe Dan ook TIJD GAAN WINNEN”

 

HOE HET WERKT IN DE PRAKTIJK

 In de praktijk werkt het als volgt. Door middel van een video call maken we kennis en bespreken we de hulpvraag.  Samen zoeken we naar het juiste pakket qua uren.

We stemmen alles samen af

We bepalen hoe vaak we elkaar in de maand spreken. Met de meeste opdrachtgevers heb ik een wekelijks contactmoment.

Het contact is eenvoudig

We zoeken ook een geschikte manier voor korte vragen bijv. een chatprogramma zoals slackAls we starten heb ik ook toegang nodig tot de programma’s waarmee je werkt. Wachtwoorden kunnen eenvoudig gedeeld worden via bijv. lastpass.

Als al het praktische geregeld is gaan we van start!

TAKEN DIE IK ZO OVERNEEM

> Online marketing inhoudelijk en technisch ik ben bekend met Active Campaign, Convert Kit, Mailchimp en Drip

> Technisch-support van bijvoorbeeld   webinars en wekelijkse masterminds

> Beheer email/customer support

> Wijzigingen website in wordpress

> Bouwen website in Divi, Elementor en WP Bakery

> Schrijven van blogs

> Plaatsen van blogs

> Schrijven van content

PROGRAMMA’S WAARMEE

IK WERK

WordPress, Divi, Leadpages, Active Campaign, Convert Kit, Drip, Mailchimp, Slack, Zoom, Trello, Photoshop, Pages,  Kajabi, Demio en Office

LET’S PLAN A CALL!

Wil je vrijblijvend een keer sparren over wat er voor jouw business mogelijk is? Niets is onmogelijk, plan een call! Laat je naam, email adres en een berichtje achter dan spreken we elkaar snel!