ADVIES PROGRAMMA

Samen kijken we naar je business en in een paar sessies help ik je opweg met handige tools en een nieuwe mindset zodat je weer vooruit kunt met alle doelen die je hebt.

ADVIES OP MAAT

 Samen gaan we aan de slag

Ik weet als geen ander hoe het is om een bedrijf alleen te runnen. Al snel startte ik samenwerkingen, zocht ik sparring partners en ik vroeg ook regelmatig om hulp.

Ik leg je eenvoudig uit hoe je bepaalde programma’s kan inzetten

Ik heb uiteindelijk veel programma’s en tools mezelf eigen gemaakt en waar ik met plezier in werk en over vertel. Ik kan je op een eenvoudige manier uitleggen hoe jij bepaalde programma’s en tools kan inzetten om je onderneming te automatiseren. Of om bijvoorbeeld je website te bouwen of wijzigingen zelf aan te kunnen brengen.

Investeren in extra handen

Het inzetten van hulp is een investering maar het levert het dubbel en dwars op. Elke ondernemer heeft zijn eigen specialisatie en je kan simpelweg niet alles alleen.

De ondernemer die naar een next level wil.

Voor een ondernemer die een stap verder wil groeien kunnen we een business scan doen en brainstormen over nieuwe plannen. Ook kan ik je helpen om eenvoudig zelf aan de slag te gaan met nieuwe handige programma’s.

 Een plan voor startende ondernemers

Ik heb een advies module ontwikkeld waarmee ik startende ondernemers opweg help. Zo hoef je niet het hele internet af te struinen en van alles zelf te bedenken.

Ik leer je op een effectieve manier je bedrijf te automatiseren

Ik kan je leren een gestructureerde business op te zetten. Waar je start, welke keuzes je maakt en hoe je alles goed inricht op het gebied van marketing en communicatie. Ik kan je op een eenvoudige manier uitleggen hoe de techniek achter de systemen werkt, door middel van praktisch uitgelegde video’s. Door mijn grote netwerk schakel ik gemakkelijk een hulplijn in, waardoor we gespecialiseerd te werk kunnen gaan.

EN WAAR WE SAMEN AAN KUNNEN WERKEN

> Structuur in alle lagen

> Mindset

> Planning

> Marketingplan

> Website

> Social Media

> Email beheer/Customer Support

DE PROGRAMMA’S WAAR IK JOU WEGWIJS IN KAN MAKEN

>Active Campaign voor emailmarketing

>Mailchimp voor emailmarketing

>Drip voor emailmarketing

>Kajabi voor een online leeromgeving

>Wordpress voor de website

>Divi voor het overzichtelijk bouwen van een website

>Moneybird voor de financiele administratie

>Trello voor projectplanning en overzicht

>Toggle voor projectoverzicht

Vind je het lastig om een nieuw programma eigen te maken?
wil je het liever zelf doen dan uitbesteden?
Ik help je met alle plezier opweg!

 

HOE HET WERKT IN DE PRAKTIJK

We starten met een kennismakingsgesprek. Daarin leren we elkaar kennen en stemmen we af hoe we aan de slag gaan.

Contact momenten

We plannen vervolgens een aantal momenten dat we elkaar spreken. Daar nemen we 90 minuten voor.

Online call 

We praten via het programma Zoom. We kunnen elkaar zien en we kunnen ook elkaars schermen delen, zodat we optimaal kunnen werken.

Elke week stellen we een actielijst op en daar ga je mee aan de slag.

Ik help je het overzicht weer terug te vinden

Na een aantal weken heb jij het overzicht terug en heb je stappen gezet die processen vereenvoudigen, waardoor je focus kan houden op wat voor jou belangrijk is.

Sinds ik met Eline werk, krijg ik meer gedaan in minder tijd. Ik heb weer ruimte voor nieuwe ideeën en sneller te groeien. Mijn hoofd is minder vol en ik krijg dingen gedaan en doe ze in de goede volgorde!

Béatrice Boots

Puur Parijs

LET’S PLAN A CALL!

Geheel vrijblijvend praat ik graag met je verder hoe je je onderneming op orde krijgt en met rust in je hoofd ontspannen verder kan werken aan je doelen. Laat hiernaast je gegevens achter en dan neem ik snel contact met je op.