PAKKETTEN EN TARIEVEN

Het werken met pakketten geeft duidelijkheid en overzicht. We weten beide waar we aan toe zijn. Natuurlijk kan ik ook een pakket op maat voor je maken of kan je een pick my brain sessie boeken. Voor losse uren reken ik 55,- Euro per uur. Alle prijzen zijn exclusief btw. Ik factureer op maandelijkse basis aan het eind van de maand.

 BUSINESS SUPPORT

Getting started

2,5 uur per week

Met 2,5 uur per week kan ik je bijvoorbeeld helpen bij de email marketing of het redigeren en plaatsen van een wekelijkse blog, of het bijhouden van een inbox. Naast dat ik mijn handen uit de mouwen steek hebben we maandelijks een goede brainstorm.

500,- Euro per maand

 

INTERMEDIATE

4 uur per week

Met 4 uur per week duiken we je totale business in en maken we een lijst van acties waar ik je bij ga helpen. Dit kan zijn de email marketing, van content tot techniek. Het bijhouden van de website en het plaatsen van blogs. Customer support of technische ondersteuning bij webinars en masterminds.

800,- Euro per maand

 

Pick my brain

90 minuten

 

In de pick my brain sessie, gaan we samen een onderwerp uitdiepen waar je tegen aan loopt. Dit kan op marketing gebied, organisatorisch vlak of een technische vraag zijn  waar je niet uit komt.

We plannen een call in zoom waarin we ook  ons computerscherm kunnen delen en samen meteen aan de slag kunnen. 

75,- Euro

 

ADVANCED

8 uur per week

Met 8 uur per week gaan we samen het verschil maken, ik kan een team voor je opbouwen en aansturen of de totale marketing overnemen. We werken samen wekelijks aan een weekplan met acties van technische ondersteuning tot content op alle lagen van je onderneming.

1.600,- Euro per maand

LET’S PLAN A CALL!

Wil jij vrijblijvend een keer 45 minuten sparren over wat er voor jouw business mogelijk is? Ik  maak graag tijd voor je vrij om een keer te brainstormen. Laat je naam, email adres en een berichtje achter dan spreken we elkaar snel!