Online Business Support

Hoe zou het voor jou zijn als je structureel werk uit handen kan geven aan iemand die jouw bedrijf snapt en meedenkt en mee werkt aan groei? Met een online business manager haal je de professional in huis waardoor je focus kan houden op wat jij belangrijk vind. 

Ik overleg graag met je in een persoonlijk gesprek met welk pakket je het meeste geholpen bent.

Getting started

2,5 uur per week

Met 2,5 uur per week kan ik je bijvoorbeeld helpen bij de email marketing of het redigeren en plaatsen van een wekelijkse blog, of het bijhouden van een inbox. Naast dat ik mijn handen uit de mouwen steek hebben we maandelijks een goede brainstorm.

600,- Euro per maand

INTERMEDIATE

4 uur per week

Met 4 uur per week duiken we je totale business in en maken we een lijst van acties waar ik je bij ga helpen. Dit kan zijn de email marketing, van content tot techniek. Het bijhouden van de website en het plaatsen van blogs. Customer support of technische ondersteuning bij webinars en masterminds.

960,- Euro per maand

ADVANCED

8 uur per week

Met 8 uur per week gaan we samen het verschil maken, ik kan een team voor je opbouwen en aansturen of de totale marketing overnemen. We werken samen wekelijks aan een weekplan met acties van technische ondersteuning tot content op alle lagen van je onderneming.

1920,- Euro per maand

PAKKETTEN & TARIEVEN

Het werken met pakketten geeft duidelijkheid en overzicht. We weten beide waar we aan toe zijn. Prijzen zijn exclusief BTW en paketten hebben een opzegtermijn van 1 maand.