PAKKETTEN EN TARIEVEN

Het werken met pakketten geeft duidelijkheid en overzicht. We weten beide waar we aan toe zijn. Natuurlijk kan ik ook een pakket op maat voor je maken of kan je een pick my brain sessie boeken. Voor losse uren reken ik 79,- Euro per uur. Alle prijzen zijn exclusief btw. Ik factureer op maandelijkse basis aan het eind van de maand.

 Advies programma

Getting started

120 minuten

Twee uur lang gaan we met je bedrijf aan de slag. Heb jij een plan en lukt het je niet om het te implementeren? Samen maken we een goede start. Ik geef je ideeën en tools hoe je het beste te werk kan gaan.

149,- Euro

 

INTERMEDIATE

6 sessies van 90 minuten

In zes sessies lopen we je onderneming door en halen we de knelpunten eruit. Met mijn open en enthousiaste blik op je onderneming, gaan we deuren openen en plannen tot uitvoering brengen. 

Maar ook zal ik met een kritische blik naar je onderneming kijken en advies geven over de punten die verbeterd kunnen worden op marketing vlak en het vereenvoudigen van processen zodat je duidelijke tijdwinst kan gaan ervaren. 

We plannen wekelijks op een vast moment een online call in. Met het programma zoom, kunnen we onze computerschermen delen en heel concreet aan de slag. 

599,- Euro

 

ADVANCED

3 maanden lang elke week

Je zal zien, als je eenmaal start, komt de flow er in. En om daar goed gebruik van te maken, is dit een geweldig programma waarmee we met elkaar een heel kwartaal de diepte in duiken, in sessies van 90 minuten. 

Elke week een effectieve brainstorm en samen gaan we aan de slag. Je gaat bouwen aan je eigen succesformule.

Niet uitgewerkte ideeen of plannen die al lang op de plank liggen pakken we op. Maar ook zal ik met een kritische blik naar je onderneming kijken en advies geven over de punten die verbeterd kunnen worden op marketing vlak en het vereenvoudigen van processen zodat je duidelijke tijdwinst kan gaan ervaren. 

We plannen wekelijks op een vast moment een online call in. Met het programma zoom, kunnen we onze computerschermen delen en heel concreet aan de slag. 

1099,- EurO

Wil je meteen aan de slag? Laat dan hier je gegevens achtEr.